RTL start met tweede seizoen Burn Notice

‘Burn Notice’ pakt het tweede seizoen weer op. Na een stop van tien maanden zijn de belevenissen van Michael Westen (Jeffrey Donovan) vanaf vrijdag 26 maart weer te volgen bij RTL 5. De actieserie ‘Burn Notice’ draait om spion Michael, die onverwachts en zonder enige uitleg wordt ontslagen en ‘persona non grata’ wordt verklaard. Omdat een afscheidsbonus of lovende referentie er voor spionnen niet in zit, besluit Michael met gevaar voor eigen leven op zoek te gaan naar de reden van zijn ontslag.

 

In het tweede seizoen is Michael nog steeds bezig zijn leven weer op de rails te krijgen. Hierbij krijgt hij opnieuw hulp van zijn ex-vriendin Fiona (Gabrielle Anwar) en oud-militair Sam (Bruce Campbell). In de laatste aflevering voor de break werd Michael door zijn nieuwe agent Victor gevraagd mee te werken aan een autokraak. Ook hielp hij een oude vriend, die ervan werd verdacht een hiphopbaas te hebben opgelicht.

RTL 5 vervolgt het tweede seizoen van ‘Burn Notice’ met de aflevering ‘Rough Seas’, waarin Michael een gestolen partij farmaceutica moet opsporen. Verder komt hij via Fiona in contact met een excentrieke wapenhandelaar, die Michael in een mislukte deal betrekt.

Uitzending RTL 5: vanaf vrijdag 26 maart wekelijks tussen 21.25 en 22.20 uur.

 

, ,